Arrangementen & Prijzen

Samengestelde arrangementen

Natuurlijk kunnen deze altijd naar wens en in overleg aangevuld of aangepast worden!

Wat ik belangrijk vind is dat mensen zich fijn en op hun gemak voelen. Omdat er tijdens de NEI coaching behoorlijk veel loskomt en in beweging is er tussendoor voldoende tijd voor ontspanning. Vragen die loskomen kun je altijd stellen!

Het komt voor dat er meerdere lagen zichtbaar worden die aan de klacht gekoppeld zitten dan begeleid ik je daarna graag verder. Dit kan ook met losse afspraken.

Graag inspireer ik je om je hart te volgen, te mogen gaan doen waar je blij van wordt en waar je talenten liggen. Hoe kan ik je ondersteunen terwijl jij de verantwoordelijkheid voor je eigen proces neemt?


Losse afspraak

Afspraak NEI therapie/coaching

Afspraak Training Body+Mind

Dag arrangement

NEI coaching dag

Samen voor de liefde

2- daags arrangement

Lichaam en geest in balans

3- daags arrangement

Totaal ontspannen

Onderaan de pagina staan de prijzen voor extra’s die een aanvulling kunnen zijn op een arrangement.

Inhoud van de arrangementen vind je hieronder


 NEI coaching dag:

Bij aankomst ontvang ik je met koffie of thee en spreken de dag door wat we gaan doen. Daarna neem ik je graag mee de natuur in voor een wandeling. De frisse lucht zuivert en geeft een heldere basis voor de dag.

Bij terugkomst starten we met een NEI sessie of andere techniek, waarbij we ingaan op de klacht waar je voor komt. We pakken hiermee de blokkades direct aan!

Na de lunchpauze bespreken we de ochtend. Dit doe ik bewust omdat mensen tijdens de pauze rust nemen en daar komen vaak vragen en inzichten uit voort. Hoe fijn om die te kunnen bespreken en terugkoppeling te vragen en krijgen. Daarna kun je de dag voldaan afsluiten.

 • NEI coaching dag overzicht: 
 • 9.00 ontvangst met koffie of thee
 • 9.30 boswandeling (samen met coach)
 • 10.30 NEI sessie, NLP oefening, Familie opstelling of een combinatie van deze technieken.
 • 12.30 lunchpauze (verzorgt bij restaurant of B&B)
 • 14.30 we bespreken de dag, de inzichten en veranderingen.
 • 16.00 afsluiting.

Kosten voor deze complete dag: €152,50 


Samen voor de liefde

Dit is een dag voor partners samen!                                                              

Voor koppels om verbinding te krijgen in bv een kinderwens, opvoeding van de kinderen, verwijten of andere mis- communicatie. Het doel is om te kijken naar waar jullie in vast lopen en daarvoor in de plaats begrip en liefde voor elkaar krijgen.

Voor koppels met een kinderwens waarin het maar niet lukt om zwanger te worden kan ik met behulp van de NEI methode zoeken en vinden wat daarin belemmerd. Het maakt heel veel emoties los bij de vrouw maar ook zeker bij de man. Wat maakt dat het niet lukt? Filmpje van een Collega coach met uitleg:                                    https://www.youtube.com/watch?v=Ri8g5v_aAIs  

Ben je al zwanger en wil je contact met je kindje dan kan NEI daar ook een mooie manier voor zijn! Hoe voel je je? Er gebeurt veel in je lichaam en hoofd nu je een kindje in je buik draagt. Zie je op tegen de bevalling? Door de emoties die je kunnen belemmeren te onderzoeken en integreren geef je jezelf een fijne zwangerschap.

 • Samen voor de liefde overzicht:
 • 9.00 ontvangst met koffie of thee
 • 10.00 we starten met wat passend is voor de hulpvraag: NEI- in dit geval vaak voor ieder een sessie. Familie opstelling. Body+Mind training.
 • 12.00 een korte boswandeling voor jullie samen
 • 13.00 lunchpauze (verzorgt bij restaurant of B&B)
 • 14.30 We bespreken en koppelen terug wat het jullie aan inzichten heeft gebracht en wat jullie thuis in eigen omgeving kunnen inzetten om deze beweging door te zetten.
Graag wil ik nog even onder de aandacht brengen dat hulpvragen zeer persoonlijk en verschillend zijn! De dag is dus altijd aan te passen naar jou/jullie persoonlijke situatie. Mail me gerust voor vragen!

Kosten voor deze complete dag samen: €152,50

 korte afspraak

Bij kinderwens of zwangerschap kan een volle dag veel en vermoeiend zijn. Om te kijken wat er belemmerd om niet zwanger te worden of blijven kunnen we een NEI sessie doen. Ik ontvang jullie met een kopje koffie of thee waarbij we jullie vraag bespreken en aanvullend NEI inzetten om te vinden wat en waar de blokkade zit.

Ook als je zwanger bent en je ervaart lichamelijke klachten of spanningen rondom de zwangerschap of geboorte kan NEI een prachtige methode zijn om op natuurlijke manier te kijken wat jou daarin kan helpen en ondersteunen.

Deze afspraak duurt dan ongeveer 2.5 uur.

Kosten: €85,-


 Lichaam en geest in balans.

Even totale rust en ontspanning met een overnachting.

Bij aankomst is er tijd om even te ‘landen’ in de Bed & Breakfast. Daarna gaan we bespreken wat het thema is waar je in vastloopt en hulp bij zoekt. We starten met een NEI sessie en kunnen evt. ook een familie opstelling of NLP oefeningen inzetten net wat passend is. 

Na de lunchpauze neem ik je graag mee voor een coaching wandeling door het bosgebied achter de B&B, dit zal een afwisselende ronde zijn waarbij we tijd nemen voor de vragen en inzichten die zijn losgekomen na de ochtend. Daarna sluiten we de dag af. Het diner kan naar wens gereserveerd worden bij een restaurant in het dorp. Volgende ochtend een lekker ontbijt en een frisse nieuwe dag! 

 • Lichaam en geest in balans overzicht:
 • 9.30 aankomst B&B+ met kopje thee of koffie
 • 10.00 NEI sessie, familie opstelling of NLP oefeningen
 • 12.00 lunchpauze
 • 14.30 coaching wandeling
 • 15.30 dag afsluiting
 • 8.30 ontbijt
 • 9.30 we sluiten met een korte terugkoppeling

Tip: bij dit programma kan de ochtend gewisseld worden met de middag. Een mooie aanvulling kan zijn om na het ontbijt de Body+Mind training te doen. Daarbij krijg je interessante inzichten en tips om zelf in situaties te gebruiken.

Dit arrangement is inclusief overnachting voor een persoon.

Kosten: €245,-

Willen jullie samen komen? Dat kan! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mail

kittyengelen1978@icloud.com


 Totaal ontspannen:

kun je deze 3 dagen of langer

Tip: deze drie dagen uitbreiden naar een volledige vakantie, aangevuld met coaching. Om echt de aandacht en tijd te nemen voor jezelf. Ga in je eigen kracht geloven en staan!

De basis van dit arrangement met twee nachten heb ik hieronder beschreven.

Het worden inspirerende dagen waarin je een thema in je leven aan gaat pakken! Uiteraard met tussendoor voldoende rust in de ochtend, middag of avond.

Dag 1: Bij aankomst laat ik je even uitpakken. Daarna drinken we een kop thee of koffie en bespreken we wat je thema gaat zijn deze dagen waar je helderheid in wil krijgen. Afhankelijk van dat onderwerp gaan we beginnen met bv familie opstelling. Per persoon is dit compleet verschillend dus ik gebruik bij iedereen andere methodes.

In de middag na de lunchpauze geven mijn collega coach en ik een Body+Mind training. Daarin leggen we compleet uit hoe je lichaam reageert op je gedachten en hoe je getriggerd kunt worden door dingen in je omgeving zoals geur, geluid, kleur, ruimte, voeding enz. waarop je lichaam dan reageert. Je leert dus je eigen lichaamstaal herkennen en veranderen in positiviteit.

Dag 2: De volgende ochtend gaan we een inspirerende coaching wandeling maken door het natuurgebied achter de B&B. Tijdens die wandeling maken we ruimte voor oefeningen en zelfreflexie. Als coach houd ik je een spiegel voor, geef ik feedback en denk ik met je mee. Af en toe zal ik je ook liefdevol confronteren. Ik daag je uit om je gedragspatronen, overtuigingen, waarden en normen te ontdekken en te erkennen. In relatie tot het thema waar je op dit moment mee bezig bent.

De middag is vrij voor eigen invulling. Mocht er behoefte zijn aan een NEI sessie kunnen we die extra inplannen.

Dag 3: De volgende ochtend na het ontbijt sluiten we samen af met een terugkoppeling op de afgelopen dagen.

 • Totaal ontspannen:
 • 9.30 aankomst B&B+ met kopje thee of koffie
 • 10.00 NEI sessie, familie opstelling of NLP oefeningen
 • 12.00 lunchpauze
 • 14.00 Body+Mind training
 • 16.00 afronding dag 1
 • 8.30 ontbijt
 • 10.00 coaching wandeling
 • 12.00 lunchpauze
 • middag dag 2 naar eigen wens in te vullen
 • 8.30 ontbijt
 • We sluiten af met een terugkoppeling op afgelopen dagen

Deze dagen kunnen in overleg aangepast worden naar behoefte.

Dit 3- daags arrangement voor een persoon is inclusief beschreven coaching, ontbijt, lunch en 2 overnachtingen. Exclusief diner.

Kosten: €449,-

Willen jullie samen komen? Dat kan! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar: kittyengelen1978@icloud.com


Alles wat in de omschrijving beschreven staat is bij de prijs van dat arrangement inbegrepen!

Prijzen overzicht:  overnachting, coaching en training aanvullend

Overnachting met ontbijt:  1 persoon € 52,50 –  2 personen € 72,50   (incl. toeristen belasting)

Extra coaching/therapie tijdens een arrangement: € 85,- 

Extra Training Body+Mind tijdens arrangement: € 85,-

Lunch en diner: naar eigen invulling. Er zijn vele restaurants in de omgeving.


Tijdens een arrangement kan veel loskomen aan emoties en inzichten. Dan begeleid ik je met liefde verder in jou proces! Er is ook altijd de mogelijkheid voor losse afspraken.

Iedereen is welkom bij mij in de NEI praktijk! Wil je er geen volle dag of dagen aan koppelen? Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een losse afspraak.

 Losse afspraak NEI therapie/coaching:  €65,-  (tarief vanaf 12 jaar)

NEI bij kinderen: €45,-  

NEI therapie/coaching is geschikt voor iedereen!


Body+Mind training: Lichaamstaal is de uitdrukking van wat ons innerlijk beweegt. Ons lichaam spreekt duidelijke taal!

Body+Mind training is voor iedereen die meer wil leren over hun eigen lichaam en hoe je gedachten dat beïnvloed. Door je lichaamstaal te kennen en herkennen zijn signalen van disbalans direct zichtbaar en voelbaar. Zo helpt het om klachten en gevoelens snel zelf te herkennen en er dan anders mee om te gaan.

Je gaat van klacht naar kracht!

Uiteindelijk brengt deze informatie ook dat het bij anderen te herkennen is. Door deze kennis te gebruiken bij mensen in je omgeving maak je ook daar het verschil voor jezelf. Denk aan collega’s, ouders, kinderen enz.

Tijdens de training wordt eerst in het algemeen uitleg gegeven. Daarna gaat de coach je/ jullie persoonlijke vraag behandelen. Ze neemt uitgebreid de tijd: 2 uur 

 Losse afspraak Body+Mind training: €85,-