Gastvrouw & NEI coach

Even voorstellen, ik ben Kitty Engelen uw gastvrouw en NEI coach/therapeut

In 2018 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met NEI-therapie en heb gezien wat een prachtig en snel resultaat het bij mijn kinderen (10 en 9 jaar) bracht. Zonder lange gesprekken of medicijnen. De klachten (buikpijn en hoofdpijn) werden via de NEI methode onderzocht en de emotie die hun blokkeerde en zorgden voor de buikpijn en hoofdpijn werd verteld en uitgelegd. Dat was alles!

Ik was meteen gefascineerd!

Dat was mijn motivatie om deze studie te gaan doen! Na 1.5 jaar heb ik in 2020 mijn HBO NEI Coach diploma behaald en me aangesloten bij CAT beroepsvereniging.

Deze corona tijd heeft alle mensen gevraagd om anders naar dingen te kijken en creativiteit te gebruiken, ook mijzelf. Ik geef mijn B&B een +

De maatschappij vraagt veel op dit moment en veel mensen hebben daar last van, ieder op zijn eigen manier. Daarom NEI-therapie gecombineerd met de B&B zodat er echt met aandacht geholpen wordt en niet met alleen praten maar écht concreet blokkades aan te pakken en verandering te brengen.

Door met mensen dieper in contact te komen ben ik ervan overtuigd ook beter te kunnen helpen. Een klacht of gevoel heeft zoveel meer lagen onder de oppervlakte. Bij rust, tijd en wederzijds vertrouwen kom je op een dieper niveau en dichter bij de kern van het probleem.

Kinderen die ik in mijn praktijk ontvang zijn nog zo puur en bij de basis dat er snelle stappen kunnen worden gezet. Klachten als slecht slapen, enge dromen, buikpijn, hoofdpijn, ontroostbaar huilen enz. kun je met NEI heel concreet opsporen en integreren waardoor de klacht verdwijnt.

Hoe ouder je wordt hoe meer lagen je opbouwt, je hebt geleerd jezelf te ‘beschermen’. Dat maakt dan ook dat je meer lagen moet gaan ‘afpellen’ voordat je bij de kern van de klacht komt. Dit gaat dus op je eigen tempo. De een maakt snelle stappen de ander doet het voorzichtiger. Gun en geef jezelf die tijd!

Als NEI coach zal ik je op jou tempo ondersteunen en met je meedenken.

Bij ’t Kamerven B&B+  ontvang ik je graag, individueel of met partner samen, om je persoonlijk en met aandacht te helpen bij jou hulp vraag. Daarbij kan ik naast NEI ook andere methodes inzetten zoals: Familie opstelling, NLP oefeningen, visualisatie, meditatie enz. passend bij het thema waar je aan werkt.

De kracht van een dag of meerdaags programma is dat je veel meer tijd en aandacht kunt besteden aan jezelf of elkaar.

Mijn praktijk is open voor iedereen die graag een losse afspraak wil maken.

Bij de eerste afspraak neem ik ruim de tijd, 2 uur voor de 1e intake en behandeling: €85,-

Daarna kunt u rekenen op 1.5 uur, vervolg afspraak: €65,-

Kinderen mogen iets meebrengen wat ze fijn vinden of waar ze graag mee spelen. Ze mogen tijdens de sessie helemaal zichzelf zijn, spelen en alles vragen. Als ouders mag u er natuurlijk bij zijn of even terugtrekken in de naastgelegen ruimte. Voor kinderen is de concentratie natuurlijk korter vandaar dat ik de NEI sessie concreet houd, max  1uur. Kind afspraak (tot 12 jaar):  €45,-


Opleidingen en Cursussen:
Opleidingsinstituut Olijv; 
HBO diploma NEI-coach 
bijscholing basisdag familie-opstellingen in 1op1 situatie
bijscholing 'Corona' en 'Corona vaccinatie'